اکتشافات علمی عجیب سال ۲۰۱۶

به گزارش عرصه به نقل از یونیورسیتی هرالد، سال ۲۰۱۶ سال اکتشافات عجیب و غریبی بود که در اینجا ۵ مورد از عجیب ترین کشفیات علمی در سال ۲۰۱۶ را معرفی خواهیم کرد:

زمین دارای همسایه است!

در ماه اوت گذشته، دانشمندان نوعی از اختلال در نور پروکسیما قنطورس( نزدیک‌ترین ستاره به زمین بعد از خورشید ) را کشف کرده‌اند که معلوم شد این اختلال توسط یک سیاره در منطقه قابل سکونت پروکسیما بوجود آمده است.

این امر به معنی احتمال وجود حیات در این سیاره و قابل سکونت بودن آن است.

حل معمای نقطه قرمز در پلوتو

زمانی که فضاپیمای نیوهورایزنز در سال ۲۰۱۵ از پلوتو گذر کرد، دانشمندان کشف کردند که یک نقطه قرمز رنگ بسیار آشکار در سطح این سیاره وجود دارد.

آنها در ابتدا فکر می‌کردند که این نقطه قرمز می‌تواند نتیجه دریافت کشش گرانشی سیاره توسط قمر آن باشد اما معلوم شد که آنها در اشتباه بودند چون نقطه قرمز از جو پلوتو می‌آمد.

آنچه شگفت آور بود این بود که این نقطه قرمز در واقع فصل زمستان پلوتو، که با دمای منفی ۴۵۹٫۶۷ فارنهایت و به مدت ۱۰۰ سال به طول می انجامد.

گرمتر شدن منطقه قطب شمال

در سال ۲۰۱۶ دانشمندان کشف کرده اند که منطقه قطب شمال به دلیل گرمای بی‌سابقه در منطقه که ۲۰ درجه سانتیگراد بالاتر از حد نرمال بود، تکه‌های یخی به بزرگی مکزیک را از دست داده است.

دانشمندان پیش بینی کرده‌اند که اگر این درجه حرارت همچنان ادامه پیدا کند ، منطقه قطب شمال تا قبل از به پایان رسیدن این قرن عاری از یخ خواهد شد.

سر و صدا در اعماق دریا

در سال ۲۰۱۶ دو صدای مرموز از کف دریا در دو حوزه مختلف تشخیص داده شد.

اولین صدا از منطقه نوناووت کانادا و صدای دیگر از گودال ماریانا به گوش رسید.

تا به امروز هیچ کس نمی‌داند که صدای اول از کجا آمده اما صدای شنیده شده از گودال ماریانا به عنوان صدای جفت‌گیری نهنگ‌های  Minke، (یک نوع نادر از آببازسانان بیدندان) شناسایی شد.

با این حال، دانشمندان هنوز هم نمی‌دانند که چرا این صدا در تمام ایام سال شنیده می‌شود.

تله‌های کرم شب‌تاب از جنس ادرار

دانشمندان از دانشگاه وین در غارهای جزیره شمالی نیوزیلند موفق به یافتن بیش از ۴۰۰۰ تله چسبان شدند که توسط کرم‌های شب‌تاب ساخته شده بود.

آنها این تله‌های چسبان را مورد مطالعه قرار داده و دریافتند که آنها از کریستال و اوره ساخته شده‌اند.



دیدگاهها بسته شده است.