خالق اینترنت به مبارزه با اخبار کذب پیوست

به گزارش عرصه به نقل از بی‌بی‌سی، وی در نامه‌ای سرگشاده و در بیست‌وهشتمین سالگرد اینترنت با اظهار نگرانی از رویه استفاده از اینترنت، برنامه پنج ساله‌ای را ارایه کرده است.

تیم گفته است که در نظر دارد تا با سوءاستفاده از اطلاعات شخصی که به گفته وی تاثیری عمیق بر آزادی بیان داشته است، مبارزه کند.

او همچنین خواستار اعمال محدودیت بر آگهی‌های تبلیغاتی “غیراخلاقی” سیاسی شده است.

این محقق علوم کامپیوتری می‌گوید که از افرادی که با بلاگ، توییت، عکس، ویدیو و ایجاد صفحات به گسترش اینترنت کمک کرده‌اند، می‌خواهد که به راه‌حلی عملی دست پیدا کنند تا اینترنت “به همه قدرتی و فرصتی یکسان” بدهد.

آقای برنرز-لی می‌گوید می‌خواهد تا با شرکت‌ها همکاری کند تا کنترل بخش مناسبی از اطلاعات شخصی افراد درفضای مجازی در دست خود مردم باشد.

وی گفته است که کاربران اغلب قادر نیستند که بگویند چه اطلاعاتی را نمی‌خواهند به اشتراک بگذارند.

ظهور اخبار جعلی بر روی وبسایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی، محققین را به این فکر انداخته ‌است که برای ایمن کردن مردم در برابر این معضل راهکارهایی برای مبارزه با آن پیدا کنند.

در طول دوران مبازرات انتخاباتی اخیر در آمریکا، داستان‌هایی دروغین و سرهم‌بندی‌شده مبنی بر حمایت پاپ از دونالد ترامپ و یا فروش سلاح به داعش توسط هیلاری کلینتون در فیسبوک دست به دست شدند.

کار به جایی کشید که در نهایت فیسبوک، اعلام کرد که امکانات تازه‌ای را برای مقابله با اخبار جعلی به خدمات خود اضافه می‌کند.

فشارهای مشابهی نیز به گوگل و توییتر وارد می‌شود که در حوزه مقابله با اخبار جعلی، اقدامات بیشتری صورت دهند.



دیدگاهها بسته شده است.