اجبار، فاز بعدیِ عدم موفقیت در توسعه پیام‌رسان‌های داخلی

فناوری اطلاعات > ارتباطات – پس از عدم استقبال کاربران از پیام رسان‌های موبایلی داخلی، فیلتر تلگرام به زودی در سال جدید اجرایی خواهد شد.

به گزارش عرصه، اواخر اسفند ۱۳۹۶ بود که یکی از نمایندگان مجلس خبر فیلترینک دائم تلگرام را داد و گفت این موضوع به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است.{لینک}

سیده حمیده زرآبادی همچنین تاکید کرد که اگر دولت مخالف این تصمیم است حداقل موضع خود را شفاف اعلام کند.

دو روز بعد آذری جهرمی در پاسخی غیر مستقیم گفت:{لینک} ما مسوول فیلتر نیستیم. وزیر ارتباطات در پاسخ به این سئوال که تلگرام در آستانه سال جدید فیلتر می شود یا خیرپاسخ داد: “بستگی به همکاری تلگرام با قوانین جمهوری اسلامی ایران دارد. این مسئله به عنوان یک چالش همواره مطرح است اما اینکه فیلتر شود یا نشود، مراجع تصمیم گیر در حوزه فیلترینگ تصمیم می‌گیرند.”

وی درباره اینکه آیا فکر می‌کنید مردم به طور دستوری پیام رسان‌های خارجی را ترک می‌کنند و به سمت پیام رسان های داخلی بروند؟ گفت: طبیعتا این کار فرمایشی و دستوری نیست.

همان زمان دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز روی این موضوع تاکید کرد که ادامه فعالیت تلگرام به صلاح نیست.{لینک}

امروز یازدهم فروردین ۱۳۹۷ نیز بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد و فکر می‌کنم این اتفاق حداکثر تا پایان ماه جاری بیافتد.{لینک}

اما علی رغم تاکیدات دستوری مسوولین، تنها کمتر از ۲٫۱ میلیون ایرانی عضو پیام رسان‌های داخلی هستند{لینک} و اکنون پس از عدم موفقیت در جذب کاربران به پیام رسان‌های بومی، فاز اجبار مانند تجربه تولید خودروی داخلی جایگزین سوء مدیریت فنی در حوزه آی تی می‌شود تا مافیای «فیلترشکن فروشان» به سود میلیاردی خود برسند، مافیایی که شناسایی آنها کار سختی نیست!

۵۶۵۶



دیدگاهها بسته شده است.