غریب‌گشته: اجازه نمی‌دهیم با مقاصد شخصی کشتی بانوان را دچار مشکل کنند

یگانه غریب گشته در گفت و گو با عرصه، با بیان اینکه روی صحبتم با دست‌اندکاران ورزش بانوان است، ادامه داد: بانوان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند و مادران حال و آینده هستند. باحمایت مادی ومعنوی از بانوان وسرمایه گذاری وتوجه بیشتر، سلامت روح وجسم جامعه تضمین می‌شود و بافتح سکوهای جهانی دررشته های ورزشی مختلف اعتماد به نفس به خانم های ایرانی بازگردانده می‌شود. ما در کشتی بانوان اجازه نمی‌دهیم عده‌ای با مقاصد شخصی کشتی بانوان را دچار مشکل کنند.
او در ادامه بیان کرد: فدراسیون کشتی حامی اصلی ورزش بانوان است و با حمایت مدیران فدراسیون ، رشته‌های آلیش و گراپلینگ بانوان توانسته گام‌های مثبت و رو به جلویی داشته باشد . برخلاف برخی ادعاها از سوی برخی افراد  که از فضای آرام حاکم بر کشتی زنان ناراحت هستند و می‌خواهند با غبارآلود کردن فضا، جو کشتی زنان را ناآرام کنند فدراسیون کشتی بهترین فضای موجود را با مدیریت مناسب برای کشتی زنان ایجاد کرده و  با فراهم کردن  بهترین امکانات  راه را برای حضور زن ایرانی در مسابقات جهانی و آسیایی فراهم کرده است.  ما با حمایت از برنامه های رییس فدراسیون کشتی اجازه نمی دهیم برخی با سو استفاده فضای کشتی زنان را خراب کنند. با حمایت مدیران فدراسیون کشتی، کشتی بانوان در حال شکل گیری است.
غریب گشته در پایان بیان کرد: متاسفانه عده ای که یک کار اشتباه کرده اند می خواهند بدلیل مسایل شخصی خود،  کشتی بانوان را تخریب کنند و زحمات را به هدر دهند. لطفا اجازه ندهید عده ای، تلاش ها و زحمات شبانه روزی ما را  یک شبه ویران کنند، ما نیاز به حمایت داریم. فایل صوتی که در فضای مجازی منتشر شد حرف عده کمی است که نمی خواهند کشتی زنان نفس بکشد . در کنار کشتی زنان ایران باشید.

به گزارش عرصه، این صحبت‌های یگانه غریب‌گشته یکی از ملی پوشان کشتی بانوان در واکنش به مطالبی بود که اخیراً درباره شرایط نامساعد کشتی بانوان منتشر شده است.



دیدگاهها بسته شده است.