به گزارش عرصه به نقل از روابط عمومی این برنامه، کانون معماران معاصر از تیرماه امسال سلسله برنامههایی را با عنوان تاک – واک ارائه داده و تا کنون میزبان تعدادی از معماران سرشناس ایرانی و غیرایرانی بوده است. آرین حکیمینژاد و استفانو پایوکی در سومین ورکشاپ از مجموعه برنامههای تاک – واک، در هفتهی آخر آذرماه، از لندن به تهران میآیند تا دورهای را با عنوان «Hyperloop» برگزار کنند.
آنطور که در شرح دورهی این کارگاه آمده است، روش طراحی جزء به کل خواهد بود، بهنحوی که دانشجویان در فاز اول، به بررسی، تحلیل، تجزیه و سپس بازآفرینی قطعات هندسی از پیش تعیینشده (کامپوننت) ضمن مستندسازی دیجیتالی مرتبط با مفاهیم معماری میپردازند. در قسمت دوم، تمرکز مطالعات در راستای خلق نوع تودهها، گسترشپذیری، شبکهبندی کامپوننتهاست و در نهایت، تولید سیستمهای هوشمند طراحی و تطبیقدهی مطالعات با هدف پاسخگویی به برنامهها، بافت و سایت پروژه.
استفانو پایوکی، فارغالتحصیل رشته کارشناسی معماری از پلیتکنیک میلان با معدل برتر و کارشناسی ارشد از سایآرک لسآنجلس در سال ۲۰۰۳ است. او بلافاصله پس از اتمام دوره در دانشگاه، شروع به کار در دفتر نیل دناری در لسآنجلس کرد و روی طیف متعددی از پروژههای ساختهشده و ساختهنشده کار کرد که از جمله آنها میتوان به پروژه HL23 نیویورک در مجاورت پارک Highline اشاره کرد. در این برج مسکونی که جایزههایی را از آن خود کرده، استفانو در سمَت طراح و معمار پروژه همکاری داشته است. وی سپس مدیر دفتر دناری در نیویورک شد و پیش از شروع به کار در دفتر معماری زاها حدید، با دیلر اسکوفیدیو و رنفرو نیز در نیویورک همکاری داشته است. وی علاوه بر فعالیت حرفهای معماری، در سمت همکاری آموزشی را در موسسه پرت بروکلین برعهده داشته و بهعنوان استاد و منتقد مهمان با کورنل و دانشگاه هاروارد نیز همکاری کرده است.
آرین حکیمینژاد فارغالتحصیل رشته کارشناسی از پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران در سال ۲۰۰۹ و دارای کارشناسی ارشد از مدرسه معماری اییک بارسلون در دو رشتهی طراحی شهری و خانههای هوشمند خورشیدی ۲۰۱۲ است. وی در حین تحصیل، با شروع به کار در دفتر ON-A بارسلون به پژوهشهای شخصی و تجربههای آموزشی نیز پرداخته و بیش از ۱۰ کارگاه بینالمللی را در همکاری با معماران، طراحان لباس و مهندسان اداره کرده است. حکیمینژاد در حال حاضر در دفتر زاها حدید (لندن) مشغول به کار است و پژوهشهای تجربی خود را در زمینههای طراحی پارامتریک و بهینهسازی هندسههای پیچیده برعهده دارد که از جمله میتوان طراحی قطعات کامپوزیت بتن مسلح با الیاف شیشهای در نما، بهینهسازی و شبکهبندی پانلهای سازه در پروژه ایستگاه قطار KAFD نام برد. وی همچنین به همراه استفانو در آخرین نمایشگاه طراحی لباس زاحا حدید «the extraordinary process» در گالری میسون واقع در سوهو لندن شرکت داشته است.
–