اشتغال ۱۵۰ هزار نفر در صنایع دستی با تصویب یک لایحه

به گزارش عرصه، حسینی مکارم در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: صنایع دستی به‌عنوان یک هنر صنعتی در کشور مطرح است که ارتباط مستقیمی با معیشت مردم دارد.

او ادامه داد: نقش مهم صنایع دستی در ایجاد اشتغال پایدار مورد توجه ویژه دولت یازدهم قرار گرفته که در این زمینه اقدامات و برنامه‌های خوبی در دست انجام است. توجه به صنایع دستی می‌تواند بخشی از مشکل اشتغال را برطرف کند.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور بیان کرد: با توجه به این‌که ۵۱ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان، روستایی و عشایر هستند این استان می‌تواند سهم خود را در ایجاد ۱۵۰ هزار شغل در حوزه صنایع دستی افزایش دهد.

حسینی مکارم گفت: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های زیادی در حوزه صنایع دستی و گردشگری دارد که نیاز است مسئولان بیشتر به این حوزه توجه داشته باشند. گردشگری در دنیا به‌عنوان یک صنعت پیش‌رو مطرح است و تمام کشورها در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های زیادی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با وجود این همه ظرفیت‌های گردشگری که در اختیار دارد، باید سهم خود در این زمینه را مشخص کند. یک‌هزار و ۷۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی‌شده و دو اثر ثبت جهانی‌شده در سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید از این ظرفیت برای جذب گردشگر استفاده شود.

معاون توسعه مدیریت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سیاست دولت به بوم‌گردی معطوف شده و نیاز است سیستان و بلوچستان در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

حسینی مکارم اضافه کرد: تا کنون ۲۱ اثر تاریخی کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده که جدیدترین آن‌ها کویر لوت است که میان سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی مشترک است و همچنین ۱۱ قنات که در هفت استان قرار دارند. پنج اثر از آثار تاریخی کشور در سه ساله دولت تدبیر و امید ثبت جهانی شده است که این موضوع نشان می‌دهد دولت یازدهم توجه ویژه‌ای به این بخش دارد.



دیدگاهها بسته شده است.