به گزارش عرصه، سید مهدی صادقی عصر امروز در گردهمایی بزرگ دانش آموختگان دبیرستان ماندرگار امام صادق(ع) – حکیم نظامی که همزمان با سالروز بزرگداشت این شاعر و داستان سرای پرآوازه ایران برگزار شد، افزود: این گردهمایی از روی ادب و بها دادن به علم و دانش تشکیل شده و یک تجمع دوستانه و عاقلانه و عاشقانه میان افرادی است که سالها قبل در این مدرسه قدیمی تحصیل کردهاند و امروز هر یک مسئولیت و شغلی را بر عهده دارند و در حال خدمت به دیگران هستند.
وی تصریح کرد: انگیزه دوستانی که بعد از سالها به هم رسیدهاند و در خاطرات گذشته غوطه ور شدهاند بسیار با ارزش است.
صادقی اظهار کرد: اگر چه بنده در این مدرسه درس نخواندهام اما تجمع دوستانه همکلاسیهای قدیمی من را نیز به یاد ایام جوانی انداخت.
وی گفت: در آن ایام من که در هنرستان مشغول به تحصیل بودم به دلیل عضویت در تیم فوتبال، از زمین چمن این مدرسه استفاده میکردم و خاطرات بسیاری از آن دوران در ذهن ما تداعی شد.
استاندار قم بیان کرد: این مدرسه یادآور جوانهایی است که طلایهدار آینده شدند. جوانها باید بدانند که چه کسانی دوران سخت و دشواری را برای تحصیل با امکانات کم گذراندند و به این مرحله رسیدهاند.
وی ادامه داد: باید این جوانها یاد بگیرند که چگونه به پیشکسوتان و گذشتهها احترام بگذارند؛ افرادی که نقش مهمی در پیشرفت و تعالی آنها داشتهاند را قدردان باشند.
صادقی عنوان کرد: این افراد در جهت آینده علمی خود و فرزندانشان تلاش کردهاند و به این مرحله رسیدهاند و چنین تجمعی یادآور تلاشها و مجاهدتهای علمی است.
وی گفت: آموزش و تربیت دو رکن مهمی است که دارای ارزش و بهای فراوانی است و خدا را شکر میکنیم که با تلاش مدیران و معلمان دیروز،دانش آموزان به مراحل خوبی از نظر علمی دست یافتهاند و امروز برای یادآوری آن ایام گردهم آمدهاند.
ساخت دبیرستان حکیم نظامی قم در سال ۱۳۱۴ شمسی آغاز شد و با کمک معماران قمی در سال ۱۳۱۵ شمسی ساختمان بنای آن خاتمه یافت.
در آن زمان شهر قم تنها یک دبیرستان ناقص داشت که تا کلاس سوم بیشتر نداشت و دانشآموزان بعد از آن یا باید ترک تحصیل میکردند یا آن ها که امکانات مالی و تمکنی داشتند به تهران میرفتند.
به گزارش عرصه، در سال ۱۳۴۱ شمسی روحانی دانشمند و نامی شهر قم شادروان آیتاله حاج سیدعلیاکبر برقعی به وزیر فرهنگِ دانشمند آن زمان شادروان علیاصغر حکمت پیشنهاد کرد که شهر قم فاقد یک دبیرستان کامل شش کلاسه است، چه بهتر که در وزارت و با همت و سعی شما به این کار اقدام شود.
–