تولید ۱۵ هزار تن کشمش صادراتی در خراسان‌شمالی

«محمدعلی شریکیان» در گفت‌وگو با خبرنگار عرصه، با اشاره به این‌که خراسان‌شمالی یکی از استان‌های تولیدکننده در زمینه انگور است، گفت: وجود تاکستان‌های انگور کشمشی و سلطانی در استان موجب شده تا بخشی از انگور تولیدی در این استان به کشمش تبدیل شود.

وی با بیان این‌که سالانه حدود ۲۱ هزار تن کشمش در این استان تولید می‌شود، افزود: مقداری از آن در داخل استان استفاده شده و مقدار قابل توجهی نیز به کشورهای هدف صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی شهرستان‌های تولیدکننده کشمش را شیروان و فاروج به‌خصوص روستای تیتکانلو در فارج بیان کرد.

شریکیان با اشاره به این‌که کشورهای آسیای میانه از جمله مناطقی است که انگور خراسان‌شمالی به آنجا صادر می‌شود، یادآور شد: اما مقدار قابل توجهی از انگور این استان توسط صادرکنندگان از طریق گمرک سایر استان‌ها به کشورهای هدف ارسال می‌شود و رقم دقیقی امسال از میزان صادرات این محصول وجود ندارد.



دیدگاهها بسته شده است.