ساخت شیر پنوماتیکی کاربردی در مترو

سعید سرمدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار عرصه، اظهار کرد: این دستگاه‌ها در پالایشگاه‌ها استفاده می‌شود که شیرهای گاز را از اتاق کنترل به صورت هوشمند به میزان مورد نیاز، باز و بسته می‌کند.

سرمدی افزود: اکچویتور، نوعی موتور در شیرهای کنترل است، تأمین نیروی لازم به منظور باز و بسته کردن شیر و قراردادن آن در موقعیت مطلوب و متناسب با سیگنال ارسالی از طرف کنترلر است. اکچوایتورها در انواع مختلف نئوماتیکی، الکتریکی یا خود عملگر (Self Acting) موجود بوده و با توجه به وضعیت سیستم انتخاب و استفاده می‌شود.

وی با اشاره به مزایای استفاده از این دستگاه‌ها، گفت: به کمک این دستگاه، قابلیت دسترسی به شیر و یا لزوم کنترل آن از راه دور ممکن می‌شود و نیاز به قطع عملگر سیستم در موارد اضطراری از یک محل امن وجود دارد. علاوه بر اینکه مسائل ایمنی در استفاده از این روش رعایت می‌شود.

سرمدی تاکید کرد: دستیابی به دانش و تکنولوژی اکچویتورهای پنوماتیک، مقابله با تحریم‌ها، جلوگیری از خروج ارز و استفاده از نیروی جوان در تولید محصول از جمله مزایای این طرح است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: اکنون تعداد بسیار زیادی از این اکچویتورها ساخته شده و به تولید نیمه انبوه رسیده است. با توجه به تحریم‌ها و خروج ارز از کشور، این طرح ۴۰ درصد صرفه‌جویی ارزی دارد.

به گزارش عرصه، دستگاه “ساخت کاتررینگ دستگاه تی‌بی‌ام حفاری” محصول این شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی‌وتحقیقاتی اصفهان از جمله طرح‌های رونمایی شده در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار است که موفق به دریافت رتبه PRL۸ نقره‌ای شده است. این شرکت در زمینه طراحی و ساخت سامانه‌های هوایی و طراحی تکنولوژی ساخت قطعات و مجموعه‌های هوایی و صنعتی فعالیت می‌کند.



دیدگاهها بسته شده است.