محسن رضایی: مردم به جبهه تولید و اقتصاد وارد شوند

به گزارش عرصه،فرمانده سپاه پاسداران در زمان جنگ تحمیلی که جمعه ۱۷ دی ماه در مراسم گرامیداشت فتح «میمک» و عملیات ضربت «ذوالفقار» در منطقه عمومی «میمک» استان ایلام، سخن می‌گفت، ادامه داد: در دفاع مقدس اقشار مختلف مردم به ویژه عشایر به صورت خودجوش وارد عرصه کارزار و دفاع از کشور شدند.

وی با بیان اینکه در سایه همکاری مردم و نیروهای نظامی، در نبردهای نابرابر به لحاظ تجهیزات نظامی در عملیات‌های تاثیرگذاری چون کربلای یک، عاشورا، ذوالفقار، محرم، نصر ۳ و والفجر ۲ که در جغرافیای سرزمینی استان ایلام انجام شد به پیروزی و موفقیت دست یافتیم، افزود: ایران اسلامی در سایه تجارب حاصل از جنگ تحمیلی هم اکنون در کشورهای عراق و سوریه در حال مشاوره نظامی و کمک به مردم و ارتش این کشورها برای دفع فتنه و آشوب داعش، تکفیری‌ها و گروهک‌های تروریستی است.

رضایی اضافه کرد: ایران در طول ۳۰۰ سال گذشته شاهد بروز ۲۵ جنگ سنگین و مهم بود که در همه این جنگ‌ها علاوه بر شکست در برابر دشمنان، بخش‌هایی از سرزمین خود همچون سمرقند، بخارا و نخجوان را از دست داد و در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ایران اسلامی با وجود نداشتن تجهیزات نظامی و حامی بین‌المللی تنها به لطف خدا و غیرت رزمندگان، نیروهای مسلح و مردم در این جنگ سربلند، پیروز شد و حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی در تصرف دشمن باقی نماند.

وی ادامه داد: به برکت رشادت‌های مردم و رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی، اکنون همه کشورهای دنیا به اقتدار و عظمت ایران اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی اذعان دارند و بر توان و جایگاه ایران معترف هستند.

وی یادآور شد: در زمان جنگ، صدام چشم طمع به تصرف ۲ منطقه راهبردی «اروند رود» و «میمک» در کشورمان را داشت که با رشادت‌های مردم و قوای نظامی موفق به تصرف این مناطق نشد، ضمن اینکه در عملیات فتح «میمک» حضور عشایر ایل خزل از استان ایلام در پیروزی‌های بدست آمده بسیار چشمگیر بود.

رضایی تصریح کرد: ایران اسلامی امروز در ساخت موشک‌هایی با برد ۲ هزار کیلومتر و ساخت انواع تانک و تجهیزات نظامی به خودکفایی رسیده و این بیانگر توانمندی و استعداد جوانان این مرز و بوم در عرصه‌های دفاعی و نظامی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: با وجود رشد نظامی و دفاعی کشور، ایران اسلامی هنوز در حوزه اقتصاد دارای مشکل است و تنها راه برون رفت کشور از این وضعیت ورود مردم به جبهه تولید و اقتصاد است و برای دستیابی به رشد اقتصادی، اقتصادی پویا و رفع مشکل بیکاری جوانان باید مردم وارد عرصه های صنعتی، کشاورزی و اقتصادی شوند.

وی در پایان اظهار کرد: در برهه کنونی اقتدار و دستیابی به پیشبرد اهداف و آرمان‌های انقلاب در عرصه‌های بین‌المللی و جهانی و در حوزه‌های مختلف نظامی، اقتصادی، سیاسی با حضور و مشارکت مردم امکانپذیر است چون لازمه عدالت و آزادی، رفع تضاد و دیپلماسی در دنیای امروز در سایه کسب اقتدار میسر است.

همچنین در این مراسم استاندار ایلام گفت: فتح میمک با دلاورمردی و مشارکت ایل خزل تنها یک نمونه از مشارکت خودجوش مردم در جنگ تحمیلی بود.

مهندس «محمدرضا مروارید» یادآور شد: در ماه‌های ابتدایی جنگ که هنوز نیروهای نظامی سپاه و ارتش به صورت منسجم شکل نگرفته بودند، مردم استان ایلام کمر همت بسته و دوشادوش رزمندگان اسلام به دفاع از دیارشان پرداختند.

وی با اشاره به عملیات ضربت ذوالفقار در منطقه عمومی میمک در حوزه سرزمینی استان ایلام، افزود: فتح میمک با دلاور مردی و مشارکت ایل خزل تنها یک نمونه از مشارکت خودجوش مردم در جنگ بود که منجر به آزادسازی و رفع تصرف از این منطقه حساس و استراتژیک مورد نظر دشمن شد.

مروارید اضافه کرد: عملیات غرورآفرین ضربت ذوالفقار که با فتح میمک همراه شد، در همان ماه‌های ابتدایی جنگ موجب تقویت روحیه رزمندگان اسلام و مدافعان ایرانی و سرشکستگی، یاس و تحلیل رفتن روحیه عراقی‌ها شد، البته نقش و مشارکت خودجوش و اساسی مردم استان ایلام در این عملیات و دیگر عملیات‌های دوران جنگ تحمیلی به خوبی تبیین نشده است.

استاندار ایلام از مسئولان کشوری خواست سالروز عملیات ضربت ذوالفقار و فتح میمک به عنوان نخستین پیروزی رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی در تقویم ملی برای آگاهی داشتن همه مردم ایران از این واقعه مهم و تجلیل از ایثار و رشادت‌های مردم و عشایر ایلام ثبت شود.

وی گفت: مردم حماسه‌ساز استان ایلام خواستار راه‌اندازی بازارچه هلاله شمالی برای افزایش مراوده‌های تجاری و اقتصادی با کشور عراق در منطقه عمومی میمک هستند و مسئولان استان نیز به طور جدی در حال پیگیری این موضوع هستند.

مروارید اضافه کرد: منطقه عمومی میمک از منابع مطلوب آبی و اراضی حاصل‌خیز کشاورزی برخوردار است که در صورت توجه بیشتر می‌توان با کشت انواع محصولات کشاورزی موجب رونق کسب و کار و کشاورزی در این منطقه شد.



دیدگاهها بسته شده است.